NOCK

NOCK ontwikkelt en maakt kwalitatieve machines, geschikt voor de voedingsindustrie.
Deze machines worden wereldwijd op de markt gebracht.

Functioneel denken

NOCK is een Duits familiebedrijf dat in 1990 opgericht werd en waarvan de stichters nog steeds de leiding hebben. NOCK ontwikkelt en maakt kwalitatieve machines, geschikt voor de voedingsindustrie.
Ondermeer in vlees - groothandels, slachthuizen en bij de slager worden deze ingezet. Ze ontwikkelen machines voor paardenvlees, wild & gevogelte, vis & schaaldieren maar ook voor slachtafval.
Deze machines worden wereldwijd op de markt gebracht. In nauwe samenwerking met verwerkingsbedrijven en handelspartners, worden onze machines constant verder ontwikkeld. Vanzelfsprekend worden daarbij telkens de recentste hygiëne- en veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Dankzij het modulair bouwsysteem, de moderne productiemethodes en een strikt kostenmanagment kan NOCK hoogwaardige Duitse kwaliteitsmachines tegen een faire prijs aanbieden. De firma NOCK stelt momenteel ongeveer 30 medewerkers tewerk in de productievestiging Friesenheim in Baaden Württemberg. NOCK streeft naar tevreden klanten via een betrouwbare kwaliteit en service.

Producten

Debaillie - Bvba Moulin-Debaillie © 2020 - Privacyverklaring - creatie: Debugged