Merken

Baader

Baader heeft separatoren om vlees te separeren van het bot en zenen. De machines zijn eveneens geschikt om groenten te separeren van pitjes en schil en om verpakking en inhoud te recycleren.

Dorit

Dorit richt zich vooral op de markt van injectiesystemen, vacuüm-tumblers en specifieke toepassingen voor de verwerking van rood en wit vlees.

Fessmann

Fessmann speelt een belangrijke rol op wereldvlak wanneer het aankomt op vernieuwing van machines en processen. De Fessmann-systemen om te roken, koken, roosteren, bakken, koelen of klimatiseren spelen een voorbeeldrol in de voedingssector.

Glass

Sinds 1972 produceert Glass een reeks kwalitatieve mengmachines. In slijtvast roestvrij staal zijn hun productie-eenheden een betrouwbare factor in uw productielijn. Met Glass machines bent u zeker dat de productie kwalitatieve eindproducten oplevert.

Formcook

Formcook is een toonaangevende producent van continue bak-, braad- en kooklijnen. Maar ook van mechanische vormmachines voor hamburgers enz. .

Handtmann

Vullen, portioneren, afdraaien en wolven, ... Voor al die functies heeft Handtmann een specifieke oplossing. Slijtvast en uiterst betrouwbaar.

Garos

Garos is gespecialiseerd in machines en systemen voor het injecteren en malaxeren van rood vlees, gevogelte en vis.

Laska

Cutters, wolven-breken, wolven-mengen, bevroren vlees verkleinen en mengen. Laska heeft een productaanbod dat u voor al deze functies een op maat gesneden oplossing biedt.

Verbufa

Verbufa maakt speciale voorzetapperatuur voor meerbanig afvullen in verpakkingsmachines, drupvrije afvullijnen voor de salade-industrie en vorm- en snijmachines.

NOCK

NOCK ontwikkelt en maakt kwalitatieve machines, geschikt voor de voedingsindustrie.
Deze machines worden wereldwijd op de markt gebracht.
Debaillie - Bvba Moulin-Debaillie © 2020 - Privacyverklaring - creatie: Debugged