Fessmann

Fessmann speelt een belangrijke rol op wereldvlak wanneer het aankomt op vernieuwing van machines en processen. De Fessmann-systemen om te roken, koken, roosteren, bakken, koelen of klimatiseren spelen een voorbeeldrol in de voedingssector.

Geschiedenis

Fessmann staat wereldwijd bekend om zijn high-tech systemen voor de moderne vleesindustrie. Van bij het begin in 1924 tot op vandaag is er één basisidee dat hoog in het vaandel geschreven staat: Fessmann streeft naar een eenvoudige, efficiënte en milieu-vriendelijke verwerking van vlees, worst, gevogelte en kaas.

Gamma

De Fessmann-systemen om te roken, koken, roosteren, bakken, koelen of klimatiseren spelen een voorbeeldrol in de voedselsector. Vandaar dat u ze geregeld tegenkomt: zowel in kleinere werkplaatsen als in industriële productielijnen

Modulair systeem

Fessmann heeft zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Daar worden de nieuwste ideeën uitgewerkt en getest. Enkel na een grondige keuring worden de vernieuwingen opgenomen in de bestaande machines. De betrouwbaarheid blijft op die manier verzekerd.

Garantie

Om hoogwaardige producten te kunnen afleveren, moet je de ingrediënten perfect kunnen afwegen. Ook bij het vullen is dat niet anders. Vandaar dat Fessmann heel veel belang hecht aan evenwichtige portionering.

Producten

Debaillie - Bvba Moulin-Debaillie © 2020 - Privacyverklaring - creatie: Debugged